سردرگمی و درماندگی جهان غرب در تصمیم گیری جدی برای برخورد با تروریسم اسلامی
برگرفته از سایت رادیو فردا
باید اذعان کرد خروج نابهنگام و عجولانه ائتلاف آمریکا از افغانستان، باور مردم جهان به غول نیروی نظامی-اقتصادی جهان غرب بویژه آمریکا را دچار تردید جدی کرد. دیروز، ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۱، بیستمین سالگرد حمله تروریست های اسلامی به برجهای دوقلوی مرکزتجارت نیویورک و پنتاگون را پشت سرگذاشت. حمله ائتلاف آمریکا به افغانستان و عراق و اشغال این دوکشور نه تنها تروریست اسلامی را از بین نبرد ، بلکه عملا نه تنها ائتلاف در مقابل تروریست اسلامی شکست خورد ، بلکه موجب تقویت و گسترش ویروس تروریسم شد، وبه احتمال قوی سیستم امنیتی جهانی را هر چه بیشتر با مخاطره جدی روبرو کرده است. بالاترین بی اعتمادی جهانی به آمریکائیان را خروج فاجعه بار نیروهای نظامی این کشور از افغانستان رقم زد، و از قرار معلوم، خروج نظامیان آمریکا از عراق که در پایان سال جاری میلادی انجام خواهد گرفت نیز به احتمال قوی بهتر از آشفتگی و فضاحت خروج از افغانستان نخواهد بود.
لازم به یادآوری است که اکثر شخصیت های کابینه آقای بایدن آنانی هستند که در دولت رئیس جمهور پیشین آمریکا باراک اوبا انجام وظیفه کرده اند. این تیم که اکنو ن اعضائ کابینه را تشکیل میدهند، در هنگام ریاست جمهوری اوباما از سیاست خارجی ای پیروی کردند که بدلیل عدم تصمیم گیری قاطع، موجب بی ثباتی فراگیری در سراسر منطقه خاورمیانه شد. برای مثال عراق را بدست سپاه پاسداران رژیم اسلامی ایران سپردند و کریمه را هم به روسیه واگذار کردند، و موجب تشدید بحران لیبی و یمن شدند۰کابینه آقای بایدن همان سناریو را پیش گرفته است که نه تنها خاورمیانه بی ثبات تر خواهد شد، بلکه به احتمال قوی کشور های آسیای مرکزی نیز گرفتار تروریستهای مسلمان شیعی و سنی خواهند شد.
برابر با گزارشی در رسانه اینترنتی رادیو فردا (۱)، جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در یک پیام ویدئویی به مناسبت بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر، تاکید کرد «که نسلِ پس از این واقعه نشان داد «هر کسی در پی ضربه زدن به آمریکاباشد»، تاوان آن را خواهد پرداخت.» آقای بایدن از کدام نسل و آینده صحبت میکند؟ آمریکا در برابر اسلام افراطی شکست خورد و باخفت و خواری نیروهای نظامی اش از افغانسان خارج شدند، و همین افتضاح و آشفتگی در هنگام خروج از عراق در انتظار است. آقای بایدن شما از کدام پیروزی صحبت کرده اید؟ در روز سالگرد حمله تروریستی به نیویورک و کشته شدن قریب به ۳ هزار نفر، گروههای تروریستی اسلامی در عراق با دو پهپاد انتحاری پر از مواد منفجره به پایگاه نظامی آمریکا در نزدیکی فرودگاه اربیل حمله کردند. افزون بر این در مسافرت جدید نخست وزیر عراق به ایران، ضمن توافق لغو روادید سفر بین دو کشور ، این توافق فرصتی خواهد بود که حملات تروریستی بیشتری به منافع آمریکا در عراق انجام شود و حملات تروریستی در هنگام خروج نظامیان آمریکا از عراق را بسیار افزایش خواهد داد. سردار قاآنی ها بسادگی وارد عراق شده و به پشتیبانی و سازماندهی شبه نظامیان نیابتی رژیم در عراق ادامه خواهند داد۰
آقای رئیس جمهور ، بیاد دارم پس از انقلاب اسلامی در ایران و گروگانگیری دیپلومات های سفارت آمریکا به مدت ۴۴۴ روز، مردم ایران انتظار اقدام نظامی آمریکا بر علیه ایران بودند، امّا خمینی که از ضعف و ناتوانی شما اگاه بود، به مردم ایران پیام داد که نگران نباشید «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.» این بیان اکنون مورد تأیید جهانیان است که آمریکا بواقع نمیتواند هیچ غلطی بکند، مگر ایجاد اشفتگی و بحران هر چه بیشتر. آقای رئیس جمهور شما تأکید کرده اید که به مبارزه با تروریسم، ادامه میدهید و مهم نیست چقدر زمان از آن گذشته باشد. شما تنها یاد آنها که در حملات تروریستی جان خود را از دست داده اند را گرامی داشته اید. آقای رئیس جمهور این وعده بسوی آینده، مانند آب در هاون کوبیدن است! شما تنها از گرامی داشت مردم بیگناه که بدست تروریست های اسلامی کشته شدندصحبت میکنی درحالی که تروریست ها هم اکنون با حملات پهپادی نظامیان آمریکایی در عراق را مورد حمله قرار داده اند تا تعداد بیشتری از مردم آمریکا را بکشند. شاید بتوان گفت شما از سلف پیشین خود آقای کارتر و اوباما هم بیشتر مرتکب اشتباه شده اید. مردم جهان سالها روی نیروی نظامی-اقتصادی امریکا برای مبارزه با تروریست و دفاع از حقوق بشر حساب بازکرده و امیدوار بودند، شما این امیدواری را از مردم جهان گرفته اید. زمامداران آمریکا در جهان بی آبرو شده اند، و بسختی کسی در جهان برای سخنان جنابعالی ارزش قائل خواهد بود؟
شاید بهتر آن باشد که کابینه موجود تغییر یابد تا شاید با تشکیل کابینه جدید و تصمیم گیری صحیح و قاطعانه قدری از آبروی رفته تان بازگردانده شود؟ در پیام خود از وحدت ملی و استقامت آمریکائیان صحبت کرده اید که بیانگر آن است اقدام بیخردانه خروج ازافغانستان و بخصوص قبول شرایط طالبان برای خروج، و اجرای شگفت انگیز آن، مردم آمریکا را بوحشت انداخته است!! میتوان گمانه زد مردم امریکا احساس نا امنی بیشتری در کشور خود دارند. مردم آمریکا نمیدانند برای چه هدفی باید متحد شوند؟ مردم آمریکااز قانون اساسی دمکراتیک جامعی برخوردار ند، پس چگونه است که شما از اتحاد آمریکائیان صحبت میکنید؟ آقای رئیس جمهور در بیانات سالگرد ۱۱ سپتامبر، شما باز هم تروریست های اسلامی را مورد تهدید قرار داده ای. تهدید کردن ممکن است کارساز باشد، امّا اگر توخالی باشد تروریست ها بیشتر تشویق میشوند و به اقدامات تروریستی بیشتری دست خواهند زد. شما تهدید میکنید، ولی آنها با پهپاد پر از مواد منفجره با حمله به پایگاه نظامی شما در عراق جواب میدهند. آقای رئیس جمهور بایدن تهدید تو خالی بی آبرویی بیشتری را باعث میشود.
در پایان، مشاهده میشود مسئول میز ایران در وزارت خارجه و مسئول مذاکرات اتمی در وین، آقای رابرت مالی، در اروپا و روسیه تقاضا میکند تا شاید آنها به رژیم ایران فشار سیاسی بیآورند تا به میز مذاکره برگردند. همانگونه که قبلاً یاداور شده ایم ساخت بمب اتم توسط رژیم اسلامی در ایران مسئله ای استراتژیکی است و آمریکا با سیاست خارجی که اتخاذ کرده موفق نخواهد شد کوچکترین اثری بر برنامه استراتژیک اتمی شدن رژیم ایران بگذارد. آیا تقاضای شرکت مسئولین مذاکره کننده رژیم در مذاکرات وین تأیید سیدابراهیم رئیسی که در لیست تحریم های آمریکا قرار دارد نیست؟ مذاکرات اتمی وین هرگز معضل اتمی شدن ایران را حلٌ نخواهد کرد. رژیم تنها به دنبال برداشتن تحریم ها است، زیرا از وضعیت سخت معیشتی مردم ایران واهمه دارد. رژیم پروژه استراتژیک اتمی خود وساختن بمب اتم را هرگز رها نخواهد کرد. آقای رئیس جمهور بایدن تهدید تو خالی کار ساز نیست. میباید به اقدام جدی و عاجل مبادرت کرد پیش از انکه خیلی دیر شود.
ناخدا محمد فارسی
۱۳ سپتامبر ۲۰۲۱
https://www.radiofarda.com/a/31455405.html (۱)