آزادی و عدالت اجتماعی جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایرانآزادی و عدالت اجتماعی جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایرانآزادی و عدالت اجتماعی جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایرانآزادی و عدالت اجتماعی جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایران

آزادی و عدالت اجتماعی

جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایران

  • صفحه اول
  • خبرها
  • مقاله ها
  • مصاحبه ها
  • بیانیه ها
  • دیدگاه ها
  • مواضع ما
  • انتشارات
  • گالری عکس ها
  • تریبون آزاد
  • تماس با ما
  • در باره ما
  • فارسی
  • English
0

بیانیه جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایران به مناسبت دومین سالگشت خیزش آبانماه  سال ۱۳۹۸

2 نوامبر 2021
Categories
  • 1-Right
  • Azadi
  • Uncategorised
  • بیانیه ها
Tags

 

بیانیه جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایران

به مناسبت دومین سالگشت خیزش آبانماه  سال ۱۳۹۸

 

روز ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۸ در پی افزایش قیمت بنزین مردم شهرهای مختلف ایران در یک خیزش اعتراضی در بیش از ۲۰۰ شهر دست به اعتراض‌های گسترده ومسالمت‌آمیز زدند. این اعتراض‌ها به سرعت به جنبشی  همگانی وسراسری بدَل شد. در این خیزش طیف گسترده‌ای از تهیدستان، زحمتکشان و دیگر اقشار اجتماعی حضور یافتند. خواست‌ها و شعارهای معیشتی و اقتصادی اعتراض کنندگان به سرعت به خواست‌ها و شعارهای  سیاسی بَدَل شد و “مرگ بر دیکتاتور” و “اصلاح طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا” در سراسر میهنمان طنین افکند.

از همان اوایل خیزش ماموران رژیم جمهوری اسلامی با ایجاد اختلال در اعتراض‌های مسالمت‌آمیز مردم و حمله به اماکن عمومی و پمپ بنزین ها و مغازه‌های شخصی مردم بطور گسترده وارد عمل شدند. نیروهای سرکوبگر رژیم در روزهای ۲۵ و ۲۶ آبان با بهانه قرار دادن حفظ امنیت شهروندان به سرکوب وحشیانه اعتراض‌ها در تمام شهرها پرداختند.  فیلم‌ها، عکس‌ها و آمار کشته شدگان نشان از تیراندازی با اسلحه‌های سنگین و خودکار به قسمت‌های بالای بدن با هدف کشتن معترضان دارد. خبرگزاری ها تعداد کشته‌شدگان در این خیزش سراسری را بیش از ۱۵۰۰ نفر اعلام کردند.

خیزش آبان ماه ۹۸ از یک طرف نشان از پایان جنبش اصلاح طلبی حکومتی و تقویت آلترناتیو سرنگونی‌طلب بود و از سوی دیگر نشان داد که نارضایتی بسیار گسترده تر شده و جامعه از پتانسیل بالایی برای خیزش‌های سراسری برخوردار است.

این خیزش خود به خودی، گسترش سریع و بدون برنامه آن، نمایانگر فقدان یک رهبری کارآمد در این خیزش همگانی بود. عدم هماهنگی نیروهای مخالف رژیم جمهوری اسلامی بویژه نیروهای سرنگونی طلب در داخل و خارج از کشور و همچنین نبود تشکل و رهبری هماهنگ در داخل، بار دیگرتسهیل سرکوب و به طور موقت توقف تداوم خیزش را سبب شدند. سرکوب خشن، شیوع بیماری کرونا و وضعیت فلاکت بار اقتصادی بخش بزرگی از مردم توانست برای مدتی مردم را به عقب نشینی و سکوت وادارد. تحریم انتخابات فرمایشی ۱۴۰۰‌، اعتراض‌ها و اعتصاب های کارگران هفت تپه و کارگران نفت جنوب، حرکت های اعتراضی معلمان و بازنشستگان نشان داده اند که حرکت های اعتراضی آزادیخواهانه و عدالت‌جویانه همچنان ادامه دارد.

جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایران همراه با گرامیداشت خیزش آبانماه ۱۳۹۸ و فراخواندن همه‌های نیروهای آزادیخواه به همگامی و همکاری و گرامیداشت یاد جانباختگان این خیزش، اعلام می کند که با تمام توان و نیرو پشتیبان اعتراض‌ها و اعتصاب‌های به حق مردم، علیه حکومت اسلامی خواهد بود. ما با تمامی امکانات خود صدای حق طلبانه اقشار مختلف جامعه، کارگران، معلمان، زنان، دانشجویان، مال باختگان، بازنشستگان، بیکاران و کولبران، اقلیت‌های قومی و مذهبی، آزادیخواهان، زندانیان سیاسی و دادخواهان، در ایران و جهان خواهیم بود.

 

جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایران

۱۰ آبان ۱۴۰۰ – ۱ نوامبر ۲۰۲۱

بیانیه جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایران به مناسبت دومین سالگشت خیزش آبانماه  سال ۱۳۹۸

2 نوامبر 2021
Categories
  • 1-Right
  • Azadi
  • Uncategorised
  • بیانیه ها
Tags
Share

Related posts

23 می 2023

اگر یارشاطرنیستی بارِ خاطر نباش! مسعود نقره کار


Read more
21 می 2023

فقط یک راه : “همه با هم”


Read more
21 می 2023

چرا جمهوری اسلامی مخالف کنوانسیون پالرمو است؟


Read more

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوسیال دموکراسی در ایران

سوسیال دموکراسی در ایران

مختصری در بارۀ اجتماعیون ـ عامیون
علی موسیو یکی از بنیادگذاران و فعالان اجتماعیون عامیون در انقلاب مشروطه ایران 

© 2021 - آزادی و عدالت اجتماعی
Follow us on Facebook

  • Facebook
  • Facebook
  • Telegram
0