آزادی و برابری در جامعه را تنها با میزان آزادی زنان و سهم آنها در رهبری و سازندگی آن جامعه میتوان سنجید.
بزرگداشت هشت مارس در میهنمان در زمانی صورت میگیرد که زنان کشور ما در شرایط دهشتباری به سر میبرند. رژیم جمهوری اسلامی و قوانین فوق ارتجاعی، قرون وسطایی و زنستیز آن با تمام توان کمر همت به نابودی هر آنچه بوی آزادی و برابری و برخورداری از یک زندگی متمدن برای زنان کشورمان را می دهد، بسته است.
آمارِ بالای خودکشیها، خودسوزیها و قتلهای ناموسی از سوی خویشاوندان درجه یک را تنها میتوان در جامعههای اسلام زده و با فرهنگ مردسالار یافت. زنان در جامعه کنونی ما بایستی از نخستین روزهای زندگی در جبهههای گوناگون برای رسیدن به ابتدایی ترین حقوق خود به مبارزهای طاقت فرسا دست بزنند. قوانین شریعت اسلامی نه تنها در اینگونه موارد از آنها پشتیبانی نمیکند بلکه با روشهای مختلف به آن دامن میزند.
نبرد نا برابر آنها از زمان کودکی در خانه و محله آغاز گشته، در مدرسه، محیط کار، میدانهای ورزشی، عرصههای هنری ، هنگام ازدواج، مادرشدن، به وقت طلاق ادامه یافته و میتوان بدون اغراق گفت که در تمامی لحظههای زندگی و تا هنگام مرگ این مبارزهی جانکاه و ضدانسانی پیگرفته میشود.
زنان جامعه ما اما شجاعانه و سرفراز در جبهه مقدم مبارزه برای آزادی و برابری از اولین روزهای استقرار حکومت سنگر به سنگر پیش رفتهاند و در مقابل تهاجم همه جانبهی رژیم خوف و وحشت اسلامی با تمام وجود ایستادگی کردند. از این پیشروی نه تنها زنان در عرصههای مختلف حقوق خود سود جستهاند بلکه بهسبب حاکمیت ایدئولوژی واپسگرا بر کلیت جامعه، تمام اقشار مردم از این پیشروی سود جستهاند.
زنان در طولِ چند دهه مبارزه و کسب تجربههای فراوان به این نتیجه رسیدهاند که تنها با براندازی این رژیم ستمگر و جایگزینی قوانین ضدِانسانی و ضدِزن جمهوری اسلامی با قوانین دموکراتیک وسکولار میتوانند به خواستهای بنیادی و حقوق شهروندی خویش دست یابند. قوانین ارتجاعی و زنستیز جمهوری اسلامی با تغییر قوانین دادگستری، خانواده و دیگر قوانین اجتماعی در ایران از سوی تدوینکنندگان این قوانین و از بالا امکان پذیر نیست. تعداد زیاد رهبران سیاسی زن در بین مبارزان جامعه ما گویای این واقعیت است که زنان در جنبش براندازی کنونی و ساختن جامعه سکولار و دمکرات آینده سهم بسزایی ایفا خواهند کرد.
هر ساله، هشت مارس الهام بخش و روزنهی امیدی برای رزم متحدانه و مشترک مبارزان زن و مرد جامعه در همبستگی با مبارزات جهانی برای دستیابی به آزادی، برابری و برابری جنسیتی میباشد.
جمعیت سوسیال دموکراسی برای ایران با شادباش هشت مارس، با تحسین از مبارزات سیاسی، صنفی و محیط زیست زنان و ضمن درخواست ازادی بی قید و شرط تمامی زندانیان دلیر و رزمنده، با تمامی توان خویش از مبارزات زنان ایران در همه عرصههای سرنگونی حاکمیت تمامیتخواه، مبارزه با قتلهای ناموسی، مبارزه با حجاب و پوشش اجباری، مبارزه با قوانین زنستیز جمهوری اسلامی و فقدان حقوق و آزادیهای انسانی و همچنین مبارزه با سنتها و باورهای زنستیز اجتماعی پشتیبانی کرده و در کنار آنان می ایستد.
جمعیت سوسیال دمکراسی برای ایران